Настапи

2024

Image
Весел Петок12.05.2024
Image
Весел Петок11.05.2024
Image
Весел Петок10.05.2024
Image
Демир Хисар28.04.2024
Image
Село Ињево14.04.2024
Image
Меѓународен ден на Ромите08.04.2024
Image
„Тодорица“ - Свети Николе23.03.2024
Image
Хотел Епинал10.03.2024
Image
Офицерски Дом06.01.2o24

2023

Image
Стара Чаршија24.12.2023
Image
Традиционален Годишен Концерт16.12.2023
Image
Традиционален Годишен Концерт - Детски16.12.2023
Image
Регионални Фолклорни Смотри11.12.2023
Image
Тетово11.11.2023
Image
Тумбе Кафе26.09.2023
Image
Вила Дихово16.09.2023
Image
Голд Фелиција07.09.2023
Image
Вевчани16.08.2023
Image
Тумбе Кафе10.08.2023
Image
Крушево06.08.2023
Image
Село Смилево02.08.2023
Image
Илинденски Денови31.07.2023
Image
Илинденски Денови29.07.2023
Image
Илинденски Денови26.07.2023
Image
Стара Чаршија25.07.2023
Image
Голд Фелиција17.07.2023
Image
Демир Хисар, Македонија08.07.2023
Image
Охрид, Македонија07.07.2023
Image
Foeterien Macedonia06.07.2023
Image
Моштенки03.07.2023
Image
Пеце Атанасовски30.06.2023
Image
Бит Фест23.06.2023
Image
Хотел Мериот10.06.2023
Image
Erasmus+ проект16.05.2023
Image
Весел петок22.04.2023
Image
Весел петок21.04.2023
Image
Весел петок20.04.2023
Image
Офицерски дом18.04.2023
Image
Велигденски фолклорни средби17.04.2023
Image
Меѓународен ден на Ромите08.04.2023
Image
Емисија „Качамак“18.03.2023
Image
Хотел Епинал09.03.2023

2022

Image
Традиционален Годишен Kонцерт17.12.2022
Image
Јавен настап и детски концерт17.12.2022
Image
Регионални Фолклорни Смотри08.12.2022
Image
Спортска сала22.11.2022
Image
Фолклорен Ѓердан06.11.2022
Image
Крива Паланка15.10.2022
Image
Вкусот на Буково08.10.2022
Image
Ревија на народни носии17.09.2022
Image
Истибањско Здравоживо10.09.2022
Image
Илинденски Денови30.07.2022
Image
Илинденски Денови27.07.2022
Image
Илинденски Денови26.07.2022
Image
Балкански Фестивал10.07.2022
Image
Паланечка Тројка02.07.2022
Image
Фестивал на народни инструменти и песни01.07.2022
Image
Полугодишен Концерт22.06.2022
Image
Село Старавина15.05.2022
Image
ЈП Пазари09.06.2022
Image
Офицерски дом - Битола16.05.2022
Image
Вевчани15.05.2022
Image
Хотел Театар - Битола10.05.2022
Image
Село Велушина06.05.2022
Image
Градски-селски Велигден29.04.2022
Image
Целовечерен концерт во Неготино28.04.2022
Image
Велигденски средби25.04.2022
Image
Меѓународен ден на Ромите08.04.2022

2021

Image
Сценска адаптација26.09.2021
Image
Божиќна Серенада29.12.2021
Image
Традиционален Годишен концерт12.12.2021
Image
Регионални Фолклорни Смотри07.11.2021
Image
Браќа Манаки17.09.2021
Image
Емисија „Везилка“05.09.2021
Image
„Пображење“ - Вевчани19.08.2021
Image
Илинденски Денови26.07.2021
Image
Локум Фест24.07.2021
Image
Рудина Фест23.07.2021
Image
Полугодишен Концерт20.06.2021

2020

Image
Јубилеен Концерт14.08.2020
Image
Ревија на народни носии13.08.2020
Image
Илинденски Денови27.07.2020
Image
Настап во Неготино14.02.2020

2019

Image
Традиционален Годишен Концерт22.12.2019
Image
Традиционален Годишен Концерт - Детски22.12.2019
Image
Регионални Фолклорни Смотри03.11.2019
Image
„Пображење“ - Вевчани17.08.2019
Image
Разиграна Чаршија01.08.2019
Image
Илинденски Денови27.07.2019
Image
Концерт „Градски Приказни“21.06.2019
Image
ЦИОФФ18.05.2019
Image
„Тодорица“ - Свети Николе16.03.2019

2018

Image
Традиционален Годишен Концерт - Детски22.12.2018
Image
Традиционален Годишен Концерт22.12.2018
Image
Регионални Фолклорни Смотри23.11.2018
Image
Дом на АРМ12.05.2018

2017

Image
Традиционален Годишен Концерт2017

2016

Image
Илинденски Денови2016

2015

Image
Илинденски Денови2015
Image
Јубилеен Концерт20.12.2015
Image
Награда „4ти Ноември“04.11.2015

2014

Image
Традиционален Годишен Концерт2014
Image
Илинденски Денови2014

2013

Image
Традиционален Годишен Концерт2013
Image
Илинденски Денови2013

2012

Image
Традиционален Годишен Концерт2012
Image
Илинденски Денови2012

2010

Image
Илинденски Денови2010
Image
Јубилеен Концерт26.12.2010
Image
Прием од Ѓорге Иванов27.05.2010

2009

Image
Традиционален Годишен Концерт20.12.2009

2007

Image
Традиционален Годишен Концерт22.12.2007

2006

Image
Традиционален Годишен Концерт2006

2005

Image
Јубилеен Концерт2005

2004

Image
Традиционален Годишен Концерт2004

2003

Image
Традиционален Годишен Концерт20.12.2003

2001

Image
Традиционален Годишен Концерт2001

1998

Image
Традиционален Годишен Концерт1998

1988

Image
Награда „4ти Ноември“04.11.1988